Glamour juni 2018

Secrets, secrets, secrets

  We zijn megatrots op onze covergirl deze maand, niemand minder dan NikkieTutorials. Ze heeft maar liefst 10 miljoen volgers op Instagram en bijna net zo veel abonnees op haar YouTube-kanaal. Niet slecht voor een meisje uit Brabant dat op haar veertiende begon met 7 kijkers voor haar eerste video. In dit nummer vertelt ze alles over het geheim van haar succes én hoe het is om te appen met iemand als Kim Kardashian. Tipje van de sluier: ‘Die is dus echt heel aardig,’ aldus Nikkie.

  Van het geheim van succes, gaan we moeiteloos door naar andersoortige geheimen - de categorie die je liever níet aan de grote klok hangt. Drie vrouwen doen dat toch - zij vertellen hun verhaal in GenerationGlamour. Al gingen ze wel onherkenbaar op de foto. Tara bijvoorbeeld heeft al maanden een sugar daddy en Agnes heeft een enorme studieschuld waar haar vriend niks vanaf weet. 

   

  Verder in dit nummer: de knapste badpakken voor wie al zin heeft in het strand, een ode aan het T-shirt en heel veel shopping- en beautyinspiratie.

   

  Enjoy!

   

   

  € 3,49